Programdaki köy okullarını tek tek gezerek öğrencilerle sohbet edip ihtiyaçlarını soran Başkan Uyar, Belediye bünyesindeki kurslar konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Yeni eğitim öğretim yılına başlayan minik öğrencilere başarılar dileyerek, verimli bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Okul ziyaretlerinde, öğretmen ve velilerle de bir araya gelen Başkan Sibel Uyar, eğitim ve öğretime özen gösterilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Burada en büyük görev ailelere düşüyor. Çocuklarımızın ders çalışmaları konusunda minik öğrencilerimize, hem ortam sağlamalılar, hem de yardımcı olmalılar’’ şeklinde konuştu.

Bu arada öğrencilerle uzun uzun sohbet de eden başkan Uyar, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanet. Ülkenin geleceği sizlersiniz’’dedi.

Başkan Sibel Uyar ziyaret ettiği okullarda, öğrenci ve velilere, belediyenin görevleri konusunda da bilgiler vererek, belediye bünyesindeki kurslardan yararlanabileceklerini söyledi.

Başkan Uyar ayrıca okul yönetimi, öğretmenler ve velilerle de bir araya gelerek okulların ihtiyaç ve isteklerini öğrenip not aldı.

Editör: Haber Merkezi