Ana sınıfından lise öğrencisine kadar her sınıftan başarılı öğrencinin bisikletle ödüllendirildiği geceye Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanısıra Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Demiralp, CS Bilgisayar Genel Müdürü Suat Uludağ da katıldı.

Gündüz, “Velilerimizin çabası ve öğretmenlerimizin gayretiyle basamakları birer birer çıkıyoruz. Geçen yıl TEOG sınavında Urla ilçemiz 30 ilçe arasından 21'inci sıradan 7’nci sıraya yükseldi. Bu yıl da bir basamak daha atlayarak 6’ncı sıraya yükseldik. Biz Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedefimiz 30 ilçe arasından birinci olmak. İstinasız tüm okullarımız başarılarına başarı kattı. Fakat Ortaokullarımız içinde Özbek Ortaokulu 71 puanla Urla’nı birincisi oldu. Yine Özbek Ortaokulumuz İzmir’de 600 okul içinde 20’nci sıraya yükseldi. İngilizce branşında ise İzmir’de tüm okullar içinde 4’ncü sıraya yükseldi. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, okul müdürlerimizi, yöneticilerimizi kutluyoruz" dedi.

URLA, TEOG’DA 30 İLÇE ARASINDAN 6’NCI SIRAYA YÜKSELDİ

Urla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, çocuklarımızın yaz tatillerini keyifli geçirmeleri adına Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle karne hediyelerini verdik. Çok mutluyuz. Umarız çocuklarımız da çok mutlu olmuşlardır" dedi. Çocuklara bisikletlerin dağıtılmasının ardından köy okullarına CS Bilgisayar firmasının sponsorluğunda yazıcı armağan edildi. CS Bilgisayar Genel Müdürü Suat Uludağ, Kuşçular Ova İlkokulu, Balıklıova İlk Ortaokulu, Uzunkuyu İlk Ortaokulu, Gülbahçe İlköğretim Okulu, İzmir Yardımsever Derneği Kuşçular İlkortaokulu’na yazıcılarını teslim etti.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi