Bugüne kadar birçok sanatçıyı düzenlediği kültürel etkinliklerde hayranlarıylabiraraya getiren Bornova Belediyesi’nin son konuğu komedi film ve dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu Umut Oğuz oldu. Bornovalı olan Umut Oğuz, kendisinin yazıp yönettiği ilk stand-up şovu 'Mıknatıs’ ile hemşehrileriyle buluştu. 

Sanatçının ücretsiz olarak tüm vatandaşlara açık olan gösterisi Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti. Yoğun ilgi görenetkinlikte adeta yerinde duramayan sanatçı, sahne şovlarıyla da izleyenleri kahkahaya boğdu. Ara vermeden 2 saat sahnede kalan Umut Oğuz’un kendisini izlemeye gelen annesiyle olan anıları da ilgiyle dinlendi.

Bornova Belediyesi Nikah Salonu’ndaki etkinlik büyük ilgi gördü. Ek sandalyeler konan salonda merdiven basamakları bile dolarken, salonun girişinede barkovizyon kuruldu. Sanatçı, kendini izlemeye gelen hayranlarıyla da tektek fotoğraf çektirdi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gösteri sonunda aynı lisede okuduğu Umut Oğuz’a çiçek vererek teşekkür etti. Umut Oğuz’un pek çok konuda olduğu gibikültür ve sanatta da öncü olan Bornova’dan yetişen önemli oyuncu olduğunusöyledi. Olgun Atila, “Bornovamızdan çıkan sanatçılarımız bizim için büyük bir gurur kaynağı. Umut Oğuz da onlardan biri. Kendisi ile aynı dönemde Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nde okuduk. Bize sergilediği gösteri gerçekten çok güzeldi. Kültüre ve sanata verdiğimiz destek artarak devam edecek" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi