TUGAY CAN/YAĞIZ BARUT/İZ GAZETE- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer haftanın son çalışma gününde belediye çalışanları ile bir araya geldi. Ramazan Bayramı sebebiyle belediye emekçileri ve bürokratlarla bayramlaşan Soyer, büyük ilgi gördü.

‘İZMİR, TÜRKİYE’NİN UMUDUDUR’

Görevinin çok büyük bir sorumluluğu ve onuru olduğunu dile getiren Soyer, “31 Mart seçimlerinin sonuçları bizim için zafer değildi. İnsanlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden çok daha fazla şey beklediğini gösterdi. Bu sadece İzmir’in taşıdığı bir umut değil, Türkiye'nin de umudu demektir. Hiçbir büyükşehrin alamadığı oyu aldık. Türkiye büyük bir değişimin içerisinde ve en büyük sorumluluğu İzmirliler verdi. Türkiye’nin gözü bizim üzerimizde. Türkiye daha aydınlık bir geleceğe gidecekse bunun lokomotifini İzmir taşıyacak. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar nedeniyle her türlü övgüyü hak ediyorsunuz. İzmir, Türkiye’nin umududur. Yüzde 58, Soyer’e verilen oy değil, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen umuttur.” diye konuştu.

‘AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM’

Belediye çalışanlarına minnettar olduğunu belirten Soyer, “Her yerde bana olan sempatinizi hissettirdiniz. Bu ailenin bir parçası olduğum için büyük onur duyuyorum. Canla, başla ve aşkla çalışmaya devam edeceğim. Ben size çok güveniyorum. Sizin de bana güvenmenizi bekliyorum. Sizden tek beklentim birbirimize sahip çıkmamız. Ben bunu yapmanızı rica ediyorum. Bunu tüm Türkiye İzmir'den bekliyor. Yeter ki birbirimize içtenlikle sahip çıkalım. Görevimiz çok büyük. Ama başaracağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Hepinize, ailenizle ve sevdiklerinizle beraber iyi bayramlar diliyorum. Tüm kalbimle sizi ailem olarak görüyorum. Görev yaptıkça böyle görmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

VİDEO: CEREN DUMAN

Editör: Haber Merkezi