Karşılamanın ardından  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Tunç Soyer ve beraberindeki ekip Tire’de yapımı tamamlanan mezabaha da incelemelerde bulundu. Günlük  50 adet büyükbaş ve 100 adet küçükbaş kapasiteli mezbahada incelemelerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’da eşlik etti. Mezbahada incelemelerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer;  eksikliklerin tamamlanmasının ardından eylül ayı içerisinde resmi açılış yapacaklarını söyledi.

BAYINDIR VE SELÇUK İLÇELERİNE DE HİZMET EDECEK

Hayvancılığın yoğun olarak yaşandığı Tire’ye Avrupa Birliği standartlarında modern bir mezbaha kazandırdıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eskiden vatandaşların hayvan kestirmek için kilometrelerce yol gittiklerini, ancak bu yapılan yatırımla hizmetin vatandaşın ayağına geldiğini söyledi.

BAŞKAN DURAN  BU BÜYÜK YATIRIM İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Tire’ye modern bir mezbaha kazandırmanın sevincini yaşayan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “Bölgemizin hayvancılığın merkezinin olduğu bir bölge. Bu ihtiyacımızı sayın Başkanımız Tunç Soyer'e ilettiğimizde sağ olsunlar uygun gördüler. Bugünde mezbahamızın tamamlandığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu büyük yatırım İçin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Tunç Soyer abime  şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun dedi.”

Editör: Haber Merkezi