Torbalı’da 2 gün boyunca dolu dolu süren Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün akşam sona erdi. Kutlamalar kapsamında dün akşam Torbalı Belediyesi ve Türkchopper Torbalı Motosiklet Kulübü ortaklığında kortej düzenlendi. Şarkılar ve marşlar ile ilçe merkezini turlayan korteje, Torbalılılar da evlerinin balkonlarından eşlik etti. Kortejin ardından ise Cumhuriyet Bayramı coşkusu muhteşem bir konser ile sona erdi. Türk müziğinin önemli isimlerinden Leman Sam sevilen şarkılarını Torbalılılar için söyledi. 

SAM: “CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Pancar’da gerçekleşen konsere binlerce vatandaş katıldı. Konsere gelen vatandaşlar Sam’ın şarkıları ile kah duygulandı kah eğlendi.  Cumhuriyet Bayramı coşkusunu  Torbalı’da kutladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Leman Sam “Cumhuriyet Bayramını Torbalı’da kutlamak benim için onur verici. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün burada olmama vesile olan Torbalı Belediyesi’ne ve Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

TEKİN: “YAŞASIN CUMHURİYET, İLELEBET CUMHURİYET”

Konserde vatandaşlar ile yakından ilgilenen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, hem halay çekti hem de zeybek oynadı. Cumhuriyet Bayramı’nı Torbalı’da iki gün boyunca dolu dolu yaşadıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Cumhuriyetimizin 99.yılını 100'ümüz hep Atatürk'e, Aydınlık Türkiye yarınlarına dönük olarak Pancar'da düzenlediğimiz "Leman Sam Konseri" ile kutladık. Değerli sanatçımıza Torbalılılar adına teşekkür ediyorum. Bizlere Cumhuriyet dolu bir gece yaşattı. Yaşasın Cumhuriyet. İlelebet Cumhuriyet” ifadelerini kullandı. Öte yandan konser sonrası Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Leman Sam’a Torbalı ile özdeşleşen zeytin fidanı hediye etti. 

Editör: Haber Merkezi