Torbalı'nın eğlence merkezlerinden biri haline gelen Aquapolis, bugün kapılarını açtı. Aquapolis yüzme havuzu ve aktivite tesislerinde sezon boyunca birçok etkinlik yapılacak. Covid-19 salgını nedeniyle tüm önlemleri alan Torbalı Belediyesi'ne ekipleri, girişte dezenfektan tüneli ve ateş ölçer eşliğinde vatandaşlar içeri alındı. Deneyimli ve alanında uzman cankurtaranların görev yaptığı havuz, bugün saat 12.00 itibariyle kapılarını hizmete açarak havuz severleri sevindirdi.

GİRİŞTE TEDBİRLER ALINDI

Her yıl olduğu gibi bu yılda kapılarını hizmete açan Aquapolis Yüzme Havuzu, Torbalılı vatandaşları ağırladı. Saat 12.00’da kapılarını hizmete açan yüzme havuzunda ilk olarak Covid-19 salgını nedeniyle dezenfektan tüneli kuruldu. Havuza girmek isteyen kişiler, ilk olarak tünelden geçip, ardından ateşleri ölçüldü.

KAPILARIMIZI AÇTIK

İlk gün olmasına rağmen birçok vatandaş 'Hemşehrim Kartı' alarak tesislerdeki indirimden faydalandı. Saat 12.00 ila 18.00 arasında havuzun açık olduğunu belirten TORBEL Müdürü İsmail Takak, “Havuzumuz bugün sorunsuz ve tedbirler doğrultusunda kapılarını açtı. Havuzun açılış saatleri; hafta sonu 10.00-18.00 arası, hafta içi ise 12.00-18.00 arası olarak belirledik. Kadın ve erkek personelin görev yapacağı mekanda snack bar ve restoranda her türlü yiyecek bulunuyor. Ayrıca aileleri ile gelen 10 yaş altı çocuklar için havuz ücretsiz olarak belirledik” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi