Tire Belediyesi 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü nedeni ile can dostları için bir program düzenledi. Tire Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği programa, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği, Tire Kutsan MYO öğrencileri katıldı. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, öğrencilerle birlikte hayvan padoklarını gezerek can dostlarla özel ilgilendi.

Tire Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde öğrencilere sokak hayvanlarına verilmesi için hazır mama dağıtımı yaptı.  Düzenlenen mini törenin ardından Başkan Duran öğrencilerle hatıra  fotoğrafı çekildi.

BAŞKAN DURAN: "CAN DOSTLARIMIZ İÇİN SEFERBERİZ"

4 Nisan Sokak Hayvanları Günü için Tire Belediyesi Hayvan Barınağı'nda bir açıklama yapan Başkan Duran, "Tire  Belediyesi olarak hayvan barınağımıza 2022 fiyatlarıyla yaklaşık 2 milyonluk bir yatırım gerçekleştirdik. Burada sadece son olarak bir otopark ve misafirlerimiz için oturma alanı yapacağız. O da kısa süre sonra tamamlanmış olacak. Burası girişimlerimiz sonucu adeta yeniden küllerinden doğdu. Bölgenin en modern barınaklarından birisine sahibiz. Buraya gelen misafirlerimiz barınağımızın bu durumunu gördüklerinde bu şehrin insanlarının can dostlarına ne kadar değer verdiğini görsünler istedik. Göreve geldiğimizde burasının durumu gerçekten hoş değildi. Hayvanlar kuru ekmek ile besleniyordu. Aç kalan hayvanlarımız fıtratları gereği birbirlerine saldırıyorlardı. Tire Belediyesi olarak ilk kez can dostlarımızı hazır mama ile beslemeye başladık. Onlar için ne gerekiyorsa yapıyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi