İZMİR'in AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak dereceye giren üç öğrenciye tablet bilgisayar hediye etti.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) soruların tamamını doğru cevaplayan Torbalı Bahçeşehir Koleji öğrencileri Kaan Akın ve Zeliha İmge Taşcı ile Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Necmettin Yeşilbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve Kaymakam Aydın Memük'ün ardından AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'i makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ile Torbalı Bahçeşehir Koleji Müdürü Pınar Singin de yer aldığı ziyarette Başkan Görmez, öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti; başarı diledi.

TEOG'da Torbalı'dan üç birinci çıkmasından dolayı gururlandıklarını ifade eden Başkan Görmez, "İlçemiz adına almış olduğu başarıdan dolayı kendilerini kutluyoruz" dedi.

Torbalı Bahçeşehir Koleji'nde okuyan Kaan Akın başarıya giden yolu "Gerçekten çok çalıştım, azimle ve hırsla çalıştım. TEOG Sınavını yeneceğim dedim ve kendime güvendim" diyerek paylaştı.

TORBALI (İzmir), (DHA)

Editör: Haber Merkezi