İZ GAZETE-  Olay dün sabah 06.30 saatlerinde meydana geldi. Bir taksi şoförü, Sarnıç Hizmet Binası'nın maskotu olan köpeği ezdikten sonra arabasını yavaşlatmadan olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı İzel Zenginobuz, yaralı köpeğin akıbeti ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bilgi verdi.

'ELBETTE HESAPLAŞACAĞIZ'

Derinsu yaptığı paylaşımda, "Dün sabah 06.37’de Sarnıç Hizmet Binamızın maskotu olan köpeğimizi ezip geçen ve ardına bile bakmayan vicdansızla elbette hesaplaşacağız. Kaza sonrası can havliyle kaçan köpeğimiz dün öğleden sonra bulundu ve veterinerlik müdürlüğümüzde gözetim altında tutuluyor. Bu sabah ziyaretine gittim, genel durumu iyi ancak iç kanama riski sebebiyle ilk 48 saat büyük önem taşıyor. Dualarımız titrek kızımızla... İnşallah iyi olacak ve her sabah yine bizi karşılayacak.. Birkaç sabah biz onu ziyarete gideceğiz ama o geri dönecek. Bir vicdansıza teslim olmayacak, teslim etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

'MİNNETTARIZ'

Zenginobuz ayrıca veteriner müdürlüğünün tedavi ettiği kanadı kırılan bir şahinin fotoğrafını paylaşarak, "Veterinerlik müdürlüğümüzün yeni bir misafiri daha var. Güzeller güzeli bir şahin. Kanadı kırılmış. Onun da tedavisine başlayan müdürlüğümüz en kısa sürede iyileşeceğini söylüyor. İnşallah her iki dostumuz da sağlığına kavuşacak ve yuvalarına dönecek. Bu vesile ile belediyemizin en kıymetli müdürlüklerinden olan veterinerlik müdürlüğümüze ve burada ter döken tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ellerinizle ve yüreğinizle mucizeler yarattığınız canlar ve bizler size minnettarız" ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi