'Bornova Bizim Evimiz’ sloganı ile yola çıkan ve her alanda ‘Ortak Akıl’ ilkesiyle hareket eden Bornova Belediyesi, üniversitelerle birlikte yaptığı çalışmaları da sürdürüyor. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtm Bölümü’nde eğitim gören 3. Sınıf öğrencilerinin “Stratejik Yönetim Dersi”kapsamında Bornova için hazırladıkları fikirlerin sunumlarına Bornova Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı sunumlar Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Gençlerin yaratıcılıklarını ortaya koyduğu 7 ayrı proje Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Mine Yeniçeri Alemdar, Bornova Belediyesi Kültür Müdürü Neslihan Kırmızıgül ve Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mikail Bat’tan oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

Ders kapsamında öğrencilerin hazırladığı 14 projeden sunuma değer bulunan 7 proje yarıştı. Kriterler üzerinden yapılan değerlendirmeler sonunda birinci ve ikincinin seçilmediği etkinlikte, “Çocuklarda Cinsiyet Ayrımcılığının Etkisi” ve “Hareketsiz Kalma Bornova” adlı projeler 3. oldu. Sunuma katılan “Botanik Bahçesi”,”Evimizin Bahçesi”, “Bu Ramazan Bornova’da Aşık Veysel’in Misafiriyiz”, “Güneş Enerjisi ile Çalışan Şarj İstasyonu” ve “Vitamizn B” adlı projelerde mansiyon aldı.

Editör: Haber Merkezi