Karşıyaka Belediyesi, bahar dönemi ile birlikte açık havada spor sezonunu da başlattı. Yoğun talep üzerine sabah sporu uygulaması için 3 ayrı noktada, dolu dolu bir program hazırlandı.

Eğitmenler eşliğindeki sabah sporu; her hafta pazartesi, salı ve perşembe günleri Bostanlı Rekreasyon Alanı ile Tersane Kafe yanında gerçekleşiyor. Nazım Hikmet Parkı da her salı ve çarşamba sabahları spor buluşmalarına ev sahipliği yapıyor. 08.30’da başlayan etkinlikler ortalama bir saat sürüyor. Kış sezonunda Muharrem Candaş Spor Salonu’nda yapılan sabah sporu ile zumba, yoga ve pilates dersleri de devam ediyor. Etkinliklere ilişkin, 367 00 60 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir. 

Türkiye’nin ilk ‘Aktif Şehir’ unvanını kazandırdıkları Karşıyaka’da, sportif faaliyetleri daha geniş kitlelerle buluşturmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sağlıklı yaşam için fiziksel aktiviteleri teşvik ediyor, daha fazla insanımızın bilinçli şekilde spor yapmasını sağlıyoruz. Binlerce yurttaşımızın katıldığı sabah sporu etkinliğimizi de açık alanlara taşıyarak daha keyifli hale getirdik. Güne zinde başlamak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi