'Başkanın Günlüğü'  adı altında her gün İzmirlilere virüs mücadelesini ve belediye icraatlerini anlatmaya devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün de dayanışma kampanyasında gidişatı anlattığı ve yasak sonrası uyarılarda bulunduğu bir mesaj paylaştı. Soyer; ''Pandeminin yayılma hızının düştüğü yolunda iyi haberler alıp mutlu olsak da önlemlerden aman vazgeçmeyelim. Zorunlu olmadıkça lütfen dışarıya çıkmayın'' dedi.

Soyer; ''Günaydın sevgili İzmirliler. Hepinize iyi haftalar diliyorum.

Bugün birçok ilçemizde semt pazarları kurulacak. Önlemlerinizi alarak alışverişinizi yapın ve fiziki uzaklığa çok dikkat edin. Zorunlu değilseniz lütfen sokağa çıkmayın.

halkinbakkali.com üzerinden açtığımız gıda paketi dayanışması ve iftar yemeği kampanyasına desteğiniz olanca hızıyla devam ediyor. ‘Bir iftar da sen ver’ diye duyurduğumuz kampanyada İzmirliler 3 günde yaklaşık 40 bin iftar paketi alarak bağışladı.

20 liraya alınan iftar paketleri 2 kişilik olduğundan 80 bin kişinin iftar sofrasını İzmirlilerin kurduğunu iftiharla söylemek isterim.

İZMİRLİLER BENİ YANILTMADI

İzmirliler bu konuda da beni yanıltmadı.

İftar programımız Ramazan ayı boyunca devam edecek ve sizlerin de katkısıyla her gün en az 10 bin kişi sıcak, sağlıklı yemekle iftar yapacak.

Pandeminin yayılma hızının düştüğü yolunda iyi haberler alıp mutlu olsak da önlemlerden aman vazgeçmeyelim. Zorunlu olmadıkça lütfen dışarıya çıkmayın.

Hoşça kalın, sağlıkla kalın''.

Editör: Haber Merkezi