İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer haftanın ilk gününde İzmirlilerle günlüğünü paylaştı. Sokağa çıkma yasağı süresince yapılan çalışmalardan bahseden Soyer, 4 günde 20 bin ton asfalt yapılacağını belirtti.

Soyer;

''Günaydın, iyi haftalar sevgili İzmirliler

Dört günlük kısıtlamada trafiğin kesilmesini fırsat bilip kent merkezinde, dışında, çevre ilçelerde onlarca şantiyede çalıştık. Ben de havanın çok sıcak olmasına rağmen canla başla çalışan işçilerimizi ziyaret ederek kendilerine moral vermeye çalıştım.

4 günde İZBETON ekiplerinin sereceği asfalt 20 bin tonu bulacak. Bayraklı Altınyol'da Karşıyaka yönüne geçtik. Konak Mürselpaşa Bulvarı, Gaziler Caddesi, Bozkurt Caddesi ve 9 Eylül Meydanı asfaltlanıyor. Konak-Karabağlar Mithatpaşa Caddesi, Ata Kavşağı ve Göztepe Stat yönünde zemini yeniliyoruz. Karşıyaka İskele önü ve 1675 sokağın asfaltını bu 4 günde tamamlayacağız. Konak Eşrefpaşa Caddesi, Buca NATO önü ile Varyant Kavşağı arası da asfaltlanıyor.

Ayrıca Alsancak Plevne Bulvarı, Vasfi Çınar Bulvarı ve Mustafa Enver Bey Caddesi de önümüzdeki haftanın asfalt programında...

Su faturalarını ödeyemeyenler için başlattığımız askıda fatura dayanışmasında askıya bırakılan 7 bin 652 faturadan 3 bin 146'sı iyiliksever vatandaşlarımız tarafından ödendi. İncelemeden sonra askıya çıkarılan fatura sayısı her gün artıyor. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi olabildiğince aileye destek sağlanması en büyük dileğim...''

Editör: Haber Merkezi