İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 31 şehirde süren sokağa çıkma yasağının ikinci gününde İzmirlilerle paylaştığı not defterinde yasaklı günlerde belediyenin çalışmalarını aktardı ve ''sokağa çıkma yasağının yoksunluğunu söz verdiğimiz üzere sizlere en az hissettirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz'' dedi. 

Soyer; Sevgili İzmirliler,

Hepinize güzel bir Pazar diliyorum.

Dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ilk gününde 4 bin 497 personelimizle sizlerin hayatını kolaylaştırmak için görevdeydik.

Kent Ekmek Fabrikası, ESHOT, İZSU, Eşrefpaşa Hastanesi, İzmir HİM ve aş evimizi ziyaret ederek çok kritik dönemde önemli görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ettim.

İzmirlilere sağlıklı damacana su ulaştıran İzmir Su fabrikamızın personel ve bayileri de tam kapasite ile çalıştı. Onlar da teşekkürü hak ediyor.

Hafta sonunu sokakta çalışarak geçiren ekmek dağıtımında önemli rol üstlenen zabıta personelimiz bugün de çok yorulacak. Kent Ekmek fabrikasından çıkan ekmeği ilçe belediyeleri işbirliğiyle dağıtacaklar.

Ocak ayından bu yana dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Çevre Sağlığı ekiplerimiz sokağa çıkma yasağı günlerin de de çalışmalarında ara vermedi. Onlara da yürekten alkış.

Gördüğünüz gibi herkesin endişesinin arttığı bir dönemde belediye çalışanları sizlerden aldıkları güçle, moralle görev yapıyor.

Sokağa çıkma yasağının yoksunluğunu söz verdiğimiz üzere sizlere en az hissettirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Sağlıkla kalın.

Editör: Haber Merkezi