İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer paylaştığı not defterinde İzmirlilere dayanışma çağrısında bulundu. Soyer; ‘’ Gelin, torunlarımıza anlatacağımız bu dayanışma destanının kahramanı olun’’ sözlerini kullandı.

Soyer;

‘’Sevgili İzmirliler,

65 yaş üstü büyüklerimizden ihtiyacı olanlara 250 dakika konuşma paketi desteğini geçtiğimiz hafta açıklayıp başvuruları almıştık. Bu hafta konuşma dakikalarını yükleyeceğiz. Ancak bu süreçte kısıtlı olan 18-20 yaş arası desteğe ihtiyaç duyan gençlerimiz için de ‘Biz varız’ dedik. Bu kapsamdaki gençlerim hayatın içinde kalması için 4 GB internet desteğimiz olacak. Bu desteğin koşullarını hafta başında ilan edeceğiz.

Değerli İzmirliler, sizleri dayanışmaya davet etmekteki amacım hem acılarımızı hafifletmek hem sevinçlerimizi birlikte büyütmek.

Sizin bireysel desteklerinizle ulaştığımız iftar sofralarının bereketini birlikte çoğaltacağız.

Bu kriz ortamında tam 67 bin 473 aileye destek paketi, 125 bin 464 çocuğumuza süt götürdük. Benim İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak en değer verdiğim konu dayanışma.

Gelin, torunlarımıza anlatacağımız bu dayanışma destanının kahramanı olun. O nedenle halkınbakkalı.com üzerinden iftar ve destek paketi kampanyamıza güç verin.

Değerli İzmirliler, bu katkılarınız asla unutulmayacak ve kent tarihinde altın harflerle yerini alacak. Hepinize saygılar sunuyorum. Hoşça kalın, sağlıkla kalın.

Editör: Haber Merkezi