İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer her sabah olduğu gibi Başkanın Günlüğü'nü İzmirlilerle paylaştı. Soyer Buca, Karşıyaka ve Bornova'da uygulamaya geçen Seyyaz Pazar uygulamasının Konak ve Karabağlara da taşınacağını duyurdu. Soyer ayrıca 23 Nisan'da başlayacak ve 4 gün sürecek sokağa çıkma yasağı öncesi vatandaşları uyararak ''Lütfen alışverişinizi son saatlere bırakıp istenmeyen görüntüler yaşanmasına neden olmayın'' dedi.

Soyer; ''Geçtiğimiz hafta Buca’da başlayan, Bornova ve Karşıyaka’da devam eden Seyyar Pazar uygulaması büyük ilgi gördü ve önemli bir ihtiyacı karşıladı.

İstek üzerine Seyyar Pazar’ı Konak ve Karabağlar’da da başlatıyoruz.

100 bin aileye gıd paketii desteği hdefimizde yarıyı çoktan geçtik. Şimdi Direnç Paketi adıyla, içinde sebze, meyve bulunan kolilerin dağıtımını başlattık. Bütün bunları yaparken, üretici kooperatifleri ve çiftçilerden doğrudan alımı tercih ediyoruz.

Biliyorsunuz 23 Nisan’dan başlayan 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Fiziki mesafe kurallarına uyarak 2 gün içinde hazırlığınızı tamamlayın. Lütfen alışverişinizi son saatlere bırakıp istenmeyen görüntüler yaşanmasına neden olmayın.

Evde kalın, sağlıklı kalın, hoşça kalın''. 

Editör: Haber Merkezi