İZGAZETE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından notlarını paylaşarak İzmirlilere belediye gündemini ve icraatlerini gün gün anlatmaya devam ediyor. Gönüllü ordusu ile Kemalpaşa’da kiraz hasadı yapan Soyer ‘’ Kirazın dalında kalmaması için gönüllülerle hasadı başlattık. Aynı uygulamayı erikte, çilekte, şeftalide de yapacağız.’’ dedi. Soyer ayrıca askıda fatura uygulamasının birkaç gün içinde destek olmak isteyenler için aktif olacağını söyledi.

Soyer; ''Günaydın sevgili İzmirliler

Dün gençliğe olan inancımı, toprağa, üreticiye olan sevgi bağımı bir kez daha tazeledim. Güneş daha doğarken yüzlerce genç bayrama gider gibi Kültürpark’ta toplandı. Gençliğin neşesini, enerjisini Kemalpaşa’daki kiraz bahçelerine taşıdılar.

Kirazın dalında kalmaması için gönüllülerle hasadı başlattık. Aynı uygulamayı erikte, çilekte, şeftalide de yapacağız.

Su borcunu ödeyemeyenler için Askıda Fatura uygulamasına başvuruları almaya başladık. Bizizmir.com birkaç gün içinde destek olmak isteyenler için de aktif hale gelecek.

Seyyar Pazar bugün de Bornova, Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Buca ve Karabağlar ilçelerinde hizmetinizde olacak.

Biz önlem ve dezenfeksiyon görevlerimize aralıksız devam ediyoruz. Berber ve kuaförlere de bu konuda destek veriyoruz. Yani her zeminde salgınla mücadeleye devam ediyoruz. Ancak siz de salgının henüz bitmediğini lütfen unutmayın.

Hoşça kalın. Güzel bir gün diliyorum.''

Editör: Haber Merkezi