TUĞÇE KAŞ / İZGAZETE- İl Sekreteri Birgül Değirmenci istifa ettiğini açıkladı. CHP Genel Merkez tarafından örgütlere gönderilen genelgeyle belirlenen seçim takviminde aday adaylığı düşünen parti yöneticileri için son istifa süresi bugün doluyor. Son olarak İl Sekreteri Birgül Değirmenci de görevinden istifa ederek adaylığı seçti.

"ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM"

Değirmenci ilerleyen günlerde Konak Belediye Başkan aday adaylığı için dosya alacak. Üç yıl il sekreterliğinde görev yapan Birgül Değirmenci, istifa kararıyla ilgili şunları söyledi: "İstifa dilekçemi bugün il başkanımıza verdim. Yerel seçim döneminde genel başkanımızın kadın adaylarımızın olması gerekir sözleri, benim için bir kaynak oldu. Bende sosyal belediyecilik adına projeler üretip, güzel şeylere imza atacağıma inanıyorum. Genel merkezimizin takdiri doğrultusunda, aday oluruz ya da olmayız. Ama bu projelerin yaşama geçirilmesi doğrultusunda elimden gelen desteği vermeye çalışıcam."

Değirmenci aday başvurusunu yaptıktan sonra neler yapacağını ve neden aday olduğuna dair bir açıklamada bulunacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi