Karabağlar Kent Konseyi; mahalle meclis başkanları, kent konseyi yürütme kurulu üyeleri, kadın, engelli ve emekli meclis başkanları ile periyodik toplantılarını sürdürürken bu haftaki etkinliğinde ilçenin iki önemli konuğunu ağırladı. Kent konseyinin yeni başkanı Seniye Nazik Işık ve yürütme kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kent konseyinin mahalle meclisi toplantısını da izledi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Sadık Tunç, ilçede herkese eşit hizmet vermeye çalıştıklarının altını çizerek, "Bana nasıl davranılması gerekiyorsa ben de insanlara öyle davranıyorum. Bu mesleğin hakkını vermeye çalışıyorum. Tüm kamu kuruluşları ile uyumlu bir çalışma içindeyiz" dedi.

Başkan Muhittin Selvitopu ise kamu görevi yaparken, adaletli, eşit hizmet etmek gerektiğinin altını çizdi ve "Bu bizim hizmet anlamında temel bakışımız. Kaymakamlığımızla da aynı şekilde uyumlu çalışıyoruz. Biz de destek olmaya çalışıyoruz" dedi

KARABAĞLAR'IN SORUNLARI KONUŞULDU

Konuşmaların ardından Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık ziyaret için Kaymakam Mehmet Sadık Tunç ve Başkan Muhittin Selvitopu'na teşekkür etti. Kent Konseyi olarak daha önce Kaymakam Tunç'u ziyaret ettiklerini belirten Işık, "Şimdi kendisi de bizi ziyaret ederek kutladı. Mahalle meclisi sorunlarının konuşulduğu toplantıyı başkanımızla birlikte izlediler. Toplantıda Karabağlar'ın sorunlarıyla ilgili genel konuşmalar yapıldı. Karşılıklı işbirliği yapma konusunda olumlu adımlar atıldı. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi