Yaz aylarının vazgeçilmez ilçelerinden biri olan Selçuk’ta Yaz Kurslarını açmaya hazırlanan Selçuk Belediyesi, bu kapsamda; Yüzme kursu, Pilates, Resim Kursu, Görsel Sanat ve Tasarım, Karakalem Teknikleri, Renkli Resim Teknikleri, Akrilik Quilling (Kâğıt Telkari), Güzel Sanatlara Hazırlık Kursları, Gitar, Klarnet, Bağlama, Ney, Yetişkin Korosu ve Çocuk Korosu kurslarını açıyor.

SANAT VE SPOR ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNDE ÇOK ÖNEMLİDİR

Her türlü kültür ve sanat faaliyetlerine aralıksız devam eden Selçuk Belediyesinin Yaz Kursları için başvuru kayıtlarının başladığını belirten yetkililer, kayıtların 30 Hazirana kadar Selçuk Belediyesi Hizmet Masasında devam edeceğini kaydettiler.

Belediyenin en önemli misyonlarından biri olan Kültür ve sanat hizmetlerine aralıksız devam ettiklerini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, gençlerin motivasyonunu artırmaya yönelik hem öğretip, hem de eğlendirecek olan kursların tüm katılımcıların düşünce düzeyini yükselteceğine ve bu kursların oldukça verimli olacağına inandığını kaydetti. Sanatın ve sporun insanların,  özellikle çocukların gelişiminde çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı, “Sanat ve spor sevgiyi, saygıyı, estetiği, güzelliği, güzel olan ne varsa kısacası yaşamın güzelliğini yansıtır. Düşüncenin özgürleşmesine, sanatın güçlenmesine ve toplumun gelişmesine öncülük eder” diyerek; bu kapsamda Selçuk Belediyesi olarak bu tür kültür ve sanat hizmetlerinin devam edeceğini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi