Selçuk'ta hobi, eğlence ya da spor amacıyla düzenlenen kurslar Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nin yeni yerinde verilecek. Atatürk'ün sevdiği şarkılarla 10 Kasım Perşembe günü açılacak olan Kültür ve Sanat Evi'nde düzenlenecek konserde Neyzen Murat Gezer, Kamber Karameşe ve Mehmet Çökmezoğlu sahne alacak.

Ağırlıklı olarak çocuk ve gençlere çeşitli kursların verileceği Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nde gitar, klarnet, ney, keman, saz gibi müzik aletlerinin çalınmasının yanı sıra; satranç, resim kursu da verilecek. Çocuk Korosu'nun da kurulacağı merkezde zaman içerisinde taleplerle birlikte yeni kurslar da açılacak.

Selçuk'un sanat adına önemli bir ivme kazandığını belirten AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, "Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi ile her zaman büyük bir titizlikle düzenlediğimiz kurslarımızı bir çatı altında topluyoruz. Her yaştan Selçuklu'nun özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın bu kurslara ilgi göstermesi bizi çok mutlu ediyor. Selçuk'ta sanatın ve sporun gelişmesi; herkesin, her kesimin bu gelişmeye dahil olması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Selçuk halkını ve tüm sanatseverleri 10 Kasım Perşembe günü saat 16.00'da gerçekleşecek olan Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nin açılışına davet eden Başkan Bakıcı, "Atamızın ölümünün 78'inci yılında O'nu sevdiği şarkılarla anacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi