Başkan Yetişkin, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti. Yetişkin "Koronavirüs ile mücadele sürecinde, riskli alanlarda büyük bir titizlikle gece gündüz çalışan, halkımızın sağlığını amaç edinen ve yüreklerini ortaya koyan temizlik personellerimize, görünmez kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. Bayram öncesi bizi bu süreçte hiç yalnız bırakmayan kardeşlerime moral primi vermek istedik. Onların mutluluğu bizlerin ferahıdır." dedi.

Korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında gece gündüz yoğun mesai harcayan Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini şantiyede ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, bu yoğun emeğin karşılığında personellere teşekkür etti.

Tüm dünyayı etkisi altına almış koronavirüs, ülkemizde de görüldüğü andan itibaren Seferihisar Belediyesi adeta virüsle mücadele için seferberlik başlattı. Koronavirüs salgını ile İçişleri Bakanlığınca gönderilen genelgelere göre birçok personel idari izinli sayıldı. Ancak Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli mesailerine aralıksız devam etti.

Sürecin başlaması ile tüm personeliyle sahada çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü, gece gündüz yoğun bir şekilde çalışarak, günlük temizlik ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi.

Başkanın bu jesti karşısında duygulanan çalışanlar, başkana teşekkür etti.​

Editör: Haber Merkezi