Ümit Kartal / İz Gazete - Menderes'te okul müdürü tarafından 6 kız çocuğunun taciz edilmesi olayını BİMER'e dilekçe yazarak kamuoyuna taşıyan ve okul müdürü Adil Ş.'nin tutuklanmasını sağlayan öğretmen Saadet Özkan, Bayraklı Belediyesi'ndeki görevinden istifa etti.

Menderes'te emekli okul müdürü 66 yaşındaki Adil Ş.'nin kız çocuklarına 'istismar' davasının 1 Aralık'ta görülen duruşmasına katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bu süreçte işinden olan Saadet Özkan ile ilgili olarak, basına "Bayraklı Belediyesi bünyesinde kendisine bir iş vereceğiz" açıklamasında bulunmuş ve ardından Saadet Öğretmen, 10 Aralık'ta Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nde göreve başlamıştı.

18 GÜNÜN ARDINDAN İSTİFA DİLEKÇESİNİ SUNDU

10 Aralık'ta başladığı görevinden bugün sunduğu dilekçesiyle istifa eden Saadet Özkan, dilekçede "Bayraklı Belediyesi'ndeki görevimden projelerimi sunma fırsatı bulamadığımdan ve bazı etik olmayan durumlarla karşılaştığımdan dolayı kendi isteğimle ayrılıyorum" ifadelerine yer verdi.

Gazetemize konuşan Saadet Özkan, "Projelerim hayat bulamayacağı için belediyedeki görevimden istifa ettim. Bundan sonrasında hayat mücadelemi kişisel gelişim uzmanı, yaşam koçu ve danışman olarak sürdürüp kadınlar ve çocuklar için bu yolda yürüyeceğim" dedi.

Editör: Haber Merkezi