Önce Muhtar Recep Çakmakçı’yla buluşup yapılanları değerlendiren Atila, daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Çamdibi’nde Rafetpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, proje ve hizmetleri değerlendirdi. Önce Bornova Belediyesi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rafetpaşa Mahalle Muhtarı Recep Çakmakçı’yı ziyaret eden Atila hayata geçirilen projeler ve yeni ihtiyaçları ele aldı.

Daha sonra vatandaş ve esnafı ziyaret eden Başkan Atila, bu mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ayrıca vatandaşların istek, öneri ve görüşlerini de dinleyen Atila gerekli çalışmaları başlattı. Başkan Atila’nın mahalle ziyaretlerine ilgili Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

“Ortak Akıl” ilkesiyle hareket eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın ilçedeki her mahalle gibi kendilerini de ziyaret ettiğini ifade eden Rafetpaşa Mahalle Muhtarı Recep Çakmakçı, “Proje ve hizmetleri Başkan Atila ile birlikte yerinde inceledik. Çözümleri birlikte ele aldık. Bornova’daki 45 mahallenin sorunları bu şekilde çözülüyor. Başkan Atila ve çalışma arkadaşlarına bu katılımcı anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi