Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Bucaspor futbolcularıyla birlikte Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı Doğan, “Kulübümüzü yakından takip edip her sıkıntısında koşarak büyük bir abilik yapan Buca Belediye Başkanımız Sayın Levent Piriştina, 2017-2018 sezonunda da her zaman her yerde yanımızda olmuş, yardım elini üstümüzden ayırmamıştır” dedi. Ahmet Doğan, Başkan Piriştina’nın göreve geldiği günden itibaren desteğini ve katkısını her zaman sürdürdüğünü dile getirerek, “Başkanımız sayesinde rahat bir nefes aldık. Ancak mali sıkıntıları sadece yönetim ve Buca Belediyesi’nin destekleriyle atlatamayız. Kentin dinamiklerini oluşturan sanayi kuruluşları, iş adamları, esnafı ve halkımızın harekete geçip, el ele vererek bu güzide takıma sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum” çağrısında bulundu.

“BUCASPOR YALNIZ DEĞİLDİR”

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise belediye olarak her zaman Bucaspor’un yanında olacaklarını belirterek, “Buca Belediyesi ailesi olarak, gururumuz ve onurumuz Bucasporumuzun her zaman yanındayız. İmkanlarımız doğrultusunda katkıda bulunmak için de ne gerekiyorsa yapıyoruz. Omuz omuza verecek, tüm zorlukları atlatacağız. Bu bir görev, bu bir sevda! Bugün Buca kenti , Buca halkı dendiği zaman Bucaspor bunun ayrılmaz bir parçasıdır. İyi gününde onunla seviniyorsak , kötü gününde de yanında olmak, destek vermek zorundayız. Dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi yarında desteğimiz artarak devam edecek. Yeter ki sizler içinizdeki isteği kaybetmeyin. Bunun kente de yayılması çok daha faydalı olacaktır. Uyuyorum kentin diğer dinamikleri bu sorumluluğu hisseder ve somut olarak elini uzatır. Futbolcularımızın da mücadele azmini yitirmemesi gerekiyor. Bu kulüp yalnız değildir. Sorunlar karşısında ya bir yol açarız, ya da bir yol yaparız” dedi.

“BUCASPOR İZMİR’İN AĞASI OLACAKTIR”

Futbolculara da seslenen Başkan Piriştina, “Biz Buca’ya ve Bucaspor’a gönül verdik. Kulübümüz için böylesine önemli bir dönemde sorumluluk ve görev hepimize düşmektedir. Bizler elimizden geleni yapıp, Bucasporumuzu zirveye çıkarmaya çalışıyoruz. Bucaspor bu zorlu günleri aştıktan sonra İzmir’in ağası olacaktır. Bugün karşımda bu kararlılık ve güçte bir ekip görüyorum” sözleriyle inançlarını sürdürmelerini tavsiye etti.

Editör: Haber Merkezi