Cici Park içindeki merkezin bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İlçe Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı. Kadın, Sosyal Politikalar ve Projeler Müdürlüğü'nün meslek edindirme kursları kapsamında açılan Estetisyenlik Kursu'ndan bu yıl 62 kursiyer mezun olurken, sertifika alanlardan 6'sının kendi güzellik merkezini açacağı öğrenildi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kursiyerleri kutladı, “Ülke olarak mutsuz günlerden geçiyoruz. Bu mutsuzluklara umutsuzlukları eklememek gerekiyor. Umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz. Bu birliktelikler bizim umudumuzu yükselttiğimiz, İzmir'in aydınlığının tüm Türkiye'ye yayılmasını sağlayan birer ışık olacak. Biz böyle çoğalırsak aydınlığımız da büyür ve tüm ülkeye yayılır" dedi.

Hedeflerinin her semtte bir semt merkezi açmak olduğunu dile getiren Pekdaş, Karataş'taki Dario Moreno Sokak'ta yeni bir bina kiraladıklarını ve burasını hem semt merkezi hem kültür merkezi olarak kullanmak istediklerini söyledi.

Düzenlenen yıl sonu eğlencesinde kursiyerler mini bir gösteri de sundu. Çeşitli makyaj teknikleri ve farklı kıyafetlerle ABD'li unutulmaz sinema sanatçısı Marilyn Monroe ve ses sanatçısı Ebru Gündeş'i taklit eden kursiyerler, sahneledikleri dans ve skeçlerle de yeteneklerini gösterdi.

Editör: Haber Merkezi