Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl sokağa çıkma yasağına denk gelen Anneler Günü’nde Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın anıtına çelenk sundu. Ödemişlilerin ve Ödemiş Belediyesi çalışanlarının da katıldığı çelenk sunumunun ardından Başkan Eriş, Ödemişli annelere çiçek armağan etti. Haftalar sonra evlerinden çıkıp güneşli havanın tadını çıkartan 65 yaş ve üstündeki vatandaşlarla sohbet eden Eriş, Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hijyenik maske dikiminde görev alan anneleri ziyaret ederek çiçek verdi. Başkan Eriş daha sonra Gölcük (Zeytinlik) Mahallesi’nde “İpekböcekçiliğinin Yeniden Canlandırılması” projesi için emek veren kadınların Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Eriş, “Bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, hoşgörünün, fedakârlığın, sevgi ve saygının, şefkat ve merhametin; hayata dair tüm eşsiz ve yüce duyguların timsalidir annelerimiz. Bugün de Zübeyde Annemizin anıtına çelenk sunarak Atamızın muhterem annesinin kişiliğinde tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlamak istedik. Günün anısına Zübeyde Hanım Anadolu Meslek Lisesi'nde hepimiz için hijyenik maske üreten, Gölcük Mahallemizde ipekböcekçiliğini yeniden canlandıran üretici annelerimizle ve gönüllülerimizle buluştuk. Parklarımızdaki değerli annelerimize çiçekler verdik. Haftalar sonra evlerinden çıkıp parklarımızda güzel havayı değerlendiren kıymetli büyüklerimizle dertleştik.

Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu güzel günler diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi