Ödemiş Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı 1 Şubat Pazartesi saat 20.00’de Belediye Hizmet Binası bünyesindeki meclis salonunda yapıldı. Gündem öncesi Başkan Mahmut Badem, 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi gereğince üst yönetici kadrolarında yapılan atamalar konusunda bilgiler verdi. Atamalara göre; Başkan Yardımcı Sibel Özbudak aynı zamanda Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne vekaleten, Muhasebe Sorumlusu Kadir Çavuşdere İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürlüğü’ne vekaleten, Ziraat Mühendisi Sema Özgen Etüd Proje Müdürlüğü’ne vekaleten atandı.

Doğalgaz  2017’de kullanılır hale gelecek

Ödemiş’e doğalgazın getirilmesi konusunda çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 2017 kışında doğalgazın kullanılabilir hale geleceğini söyledi. Bu konuda gündemde yer alan  ilçedeki doğal gaz dağıtım hattı projesi kapsamında gaz arzının sürekliliğinin sağlanması amacıyla 13 adet 3x4 ebatındaki bölge regülatörü yerlerinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planına işlenmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

Konteynelerin kullanıma özen gösterelim

Çevrenin temizliği ve sağlık açısından çöplerin düzenli toplanmasına özen gösteren Ödemiş Belediyesi, Biosun Ödemiş firması işbirliği ile geçen hafta bilgilendirme ve eğitim çalışması yaptı. Yapılan eğitim çalışmaları hakkında bilgiler Başkan Mahmut Badem, yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerinin kullanımında sorun yaşanan bölgelerde yapılan eğitim çalışmasıyla 2525 haneve 255 işyerine ulaşıldı. Vatandaşlarımızın külleri kül konteynerlerine, çöpleri de yerüstü ve yeraltı konteynerlerin içine atması konusunda duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

İlkkurşun Ekspresi yoğun ilgi görüyor

Çocuklar için sömestr hediyesi olarak hizmete sunulan Gezinti Treni  hakkında bilgi veren Başkan Mahmut Badem; İlkkurşun Ekspresi adını verdiğimiz gezinti treni Kültürpark içinde  bir haftadır hizmet veriyor. Çocukların ilgisi çok güzel. Bir ay boyunca da ücretsiz olarak çalışmaya devam edecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi