Ödemiş Belediyesi, Koronavirüs riskine karşı önlemlerini alırken bir yandan vatandaşların zaruri ihtiyaçları için 7 gün 24 saat destek çalışmalarına devam ediyor.

Ödemiş Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için günlük olarak gerçekleştirdiği sıcak yemek desteğinden Koronavirüs salgınına karşı tedbir olarak yayımlanan genelgelerle geçici süreyle kapatılan işyerlerinde çalışanlar da yararlanmaya başladı.

Tedbirler için kapatılan işyerlerinde çalışanlara destek

Bugünleri çalışmadan evlerinde geçirmek zorunda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara muhtarlıklar aracılığıyla ulaşan Ödemiş Belediyesi, sıcak yemek desteği sunuyor. Ödemiş Belediyesi’ne ait mutfakta hijyenik ortamda hazırlanan yemekler özel bir ekip aracılığıyla kapalı paketlerde vatandaşların adreslerine teslim ediliyor. Zor günlerde dayanışmanın en güzel örneklerinden biri sergileniyor.

Evinden çıkamayan yaşlı vatandaşların ve kronik hastalığı olan vatandaşların zaruri ihtiyaçları için yardıma koşan Ödemiş Belediyesi, gıda ve temizlik malzemesi yardım paketleriyle de Koronavirüs günlerinde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor.

Başkan Eriş: “Biz büyük bir aileyiz”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Hepimizin gerekmedikçe evlerimizden çıkmaması gereken bugünlerde hayatın bir gerçeği olarak ihtiyaçlarımız azalmıyor, artıyor. Tedbirler için geçici süreyle kapatılan işletmelerde çalışan hemşehrilerimizin mağduriyetlerini azaltmak, bir nebze de olsa ihtiyaçlarla ilgili yüklerine omuz vermek adına yanlarındayız.

Mutfağımızda hijyenik bir ortamda hazırlanan yemek çeşitlerimizi kapalı kaplarla hemşehrilerimizin evlerine bırakıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Ödemiş bizim evimiz, biz büyük bir aileyiz. Aileler zorlukları birlikte aşar. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Hep birlikte başaracağız. Yeter ki önlemlerimizi eksiksiz uygulayalım. Yeter ki evlerimizde kalalım. Tüm hemşehrilerimle sağlıklı ve huzur dolu günlerde bir arada olmayı diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi