Ödemişlilerin destekleriyle elektrikli ısıtıcı, battaniye, çocuk bezi ve gıda ürünleri gibi yardım malzemeleri depremden en çok etkilenen merkezler olan Bayraklı ve Seferihisar’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.  
 

MİNİK KUMSAL DUYGULANDIRDI

Duygulandıran görüntülerin de yaşandığı yardım kampanyasına Ödemişliler büyük destek verdi. Minik Kumsal da Pony adını verdiği oyuncağını depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere belediyeye getirdi. Kentteki işletmeler, kampanyaya gıda ürünü bağışlarıyla destek verirken kimi üreticiler tarlada hasadını yaptıkları patatesi belediye hizmet binasına getirdi. Deprem bölgesi Bayraklı’ya ilk etapta su tankeri, vidanör, seyyar tuvalet, battaniye, şişe su ve hijyen malzemelerini ulaştıran Ödemiş Belediyesi, Ödemişlilerin yardımlarını da bölgeye yönlendirecek. 

YARALARI HEP BİRLİKTE SARALIM

“Zor günler dayanışmayla aşılır” şeklinde konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “En çok hasarın yaşandığı Bayraklı ve Seferihisar’da yaraların sarılmasına bir nebze de olsa destek sunmak adına yapmış olduğumuz kampanya çağrımıza hemşehrilerimiz de ses verdi. ‘Yaraları hep birlikte saralım’ dedik. Duyarlı hemşehrilerimiz ellerinde ne nimet varsa bizlere ulaştırıyorlar. Elektrikli ısıtıcı, battaniye, şişe su, çocuk bezi ve temel gıda ürünü gibi en çok ihtiyaç duyulan yardım malzemelerini belediyemize getiriyorlar. Bir üreticimiz de kamyonetiyle patatesini getirdi. Biz de poşetleyip Bayraklı ve Seferihisar’daki hemşehrilerimize ulaştıracağız.  

Yüreği güzel Kumsal Tok kızımız evinden oyuncağını getirdi deprem bölgesine ulaştırmamız için. Bayraklı ve Seferihisar’daki kardeşleri üşümesin diye sabah elinde battaniye ile belediyemize gelen çocuklarımız da aslında yüreklerinin sıcaklıklarını paylaştılar. Duygulanmamak elde değil. Bu kampanyaya sahip çıkan destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Hava bu akşamdan itibaren bir parça daha soğuk olacak. Deprem bölgesindeki yurttaşlarımız üşümesin diye Ödemişlilerin yardımlarını bölgeye ulaştıracağız. Bu konuda tüm kurumlarımızla ve belediyelerimizle koordineli biçimde çalışıyoruz. Aklımız ve yüreğimiz deprem bölgesinden gelecek haberlerde” dedi. 

Editör: Haber Merkezi