Geçen yıl 12 olan branş sayısı, bu yıl 18’e çıkarıldı, kursiyer sayısı bin 30’a yükseldi. Başkan Ali Engin “Vatandaşlarımızın, kültür- sanat aktiviteleri ile yeteneklerini geliştirmesi için açtığımız kurslara ilginin büyük olması mutluluk verici” dedi.

BRANŞ SAYISI 18’E ÇIKARILDI

Kültür ve sanat etkinlikleri ile kış aylarına renk katan Narlıdere Belediyesi, bu yıl kurs sayısını 12’den 18’e çıkardı. Başta Resim, Koro, Türk Sanat Müziği, Keman, Piyano, Bale ve Tiyatro olmak üzere açılan kurslara bin 30 kursiyer kayıt yaptırdı. 7’den 70’e tüm Narlıderelilerin gösterdiği ilgi mutluluk yarattı. Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde verilen kurslar için 238 30 01/ 1501 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabileceği belirtildi.

'TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR'

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Narlıderelilere her alanda fırsat eşitliği sağlamak için çalışıyoruz. Bu amaçla, hem kültür sanat hem de hobi kurslarımıza ilginin büyük olması mutluluk verici. Tecrübeli hocalarımızla, güvenli ortamlarda açtığımız kurslara tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi