EMRE AKPINAR - Yerel seçimlerde aldığı yüzde 79,42’lik oy oranı ile Türkiye rekoru kıran Narlıdere’de de gençlik rüzgarı esiyor. Rekor oyla göreve Ali Engin’in geldiği Narlıdere’de meclisin ardından, bürokraside de gençler değerlendiriliyor.

İzmir’in en genç grup sözcüsü Narlıdere’de: Erman Uzun

Seçimlerin arından yapılan ilk grup ve meclis toplantısında CHP grubunun sözcülüğüne 27 yaşındaki Erman Uzun seçilerek İzmir’in en genç grup sözcüsü olmuştu.  Başkanlık divan katipliği görevlerine ise 27 yaşındaki Pelin Turhan ve 29 yaşındaki Dolunay Bayer getirilmişti. Dolunay Bayer aynı zamanda CHP Narlıdere meclis listesinin birinci sırasından büyükşehir meclisine giderek dikkatleri üzerine toplamıştı.

İzmir’in en genç özel kalem müdürü Narlıdere’de: Murat Dilşen

Aldığı yüzde 79,42’lik oy oranı ile rekor kıran Narlıdere’de özel kalem müdürlüğü görevine 27 yaşındaki Murat Dilşen getirildi. Adaylık sürecinde başkan Ali Engin’in seçim kampanyasını sürdüren Dilşen, İzmir’in en genç özel kalem müdürü oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlik kollarında yetişen Dilşen, partisinin birçok kademesinde aktif görevler aldı. Dilşen, daha önce Karşıyaka Belediyesi’nde iş yaşantısını devam ettiriyordu.

EGE'DE BİRGÜN

Editör: Haber Merkezi