Bayramın 1. günü Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi şehit aileleri ve huzurevi sakinlerini bayramlaştı. İlk olarak Narlıdere Huzurevinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini sıkarak bayramlaştı ve sohbet etti. Huzurevindeki bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Başkan Batur ”Bu bayram çifte bayram gibi oldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün zaferi kazandıran mücadelenin en önemli günü olan 30 Ağustos’u büyük bir çoşkuyla kutladık. Bugün de Kurban Bayramı. Öncelikle ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuş siz değerli büyüklerimin tekrar elllerinden öperek iyi bayramlar dilerken, bayramın tüm insanlığa, ülkemize sağlık, barış getirmesini dilerken ve huzur içerisinde yaşanacak bir bayram temenni ediyorum” dedi.

Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ise yaptığı konuşmada “Bayramlar çok önemli günler. Birlik ve beraberliğin ailerin bir araya geldiği, keyfili güzel günler. Burada sizinle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Sizlere keyifli bir şekilde geçireceğiniz güzel bir bayram diliyorum” dedi.

Başkan Batur ve Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi’nin ikinci durağı ise şehit aileleri oldu. Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Batur ve Çiftçi ‘Her zaman en büyük dileğimiz barış ve huzur’ diyerek savaşlar’dan silahlar’dan uzak güzel bir bayram dileklerini yenilediler. En değerlilerini, evlatlarını bu vatana feda eden şehit ailelerimize hiç bir şekilde borcumuzu ödeyemeyiz. Acılarını’da dindiremeyiz. Biz her bayram onların yanında olarak bu vatanın onların bu fedakarlıklarını asla unutmadğını hatırlatmak istiyoruz’ dediler.

Editör: Haber Merkezi