Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Kaymakamlığı'nın ortaklaşa faaliyetlerini yürüttüğü NARBEM 15. kuruluş yılını kutladı. Kutlamaya katılan Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, NARBEM öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, NARBEM’in çok özel ve güzel bir amacı olduğunu söyleyerek, “Eğitim çok önemli. Başarılı bireyler olarak bu gençlerin yetişmelerinin yolu iyi bir eğitim almalarından geçiyor. Ben LYS sınavını kazanarak güzel üniversitelerde eğitim alma fırsatı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. NARBEM’in 15.nci kuruluş yıldönümünü de kutluyorum" dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ise "Ülkesine faydalı olmak isteyen, güzel eğitim görmek isteyen bu öğrencilerimize destek olmak bize gurur veriyor. 15 yılda Narlıdere’den yüzlerce, binlerce başarılı öğrenci yetiştirerek güzel geleceğe ulaşmaları için çaba gösterdi NARBEM. Tek çıkış noktası vardı oda eğitimde fırsat eşitliği. Daha güzel bir gelecek için bu gençlerimizin elinden tuttuk. Şimdi onlarda elde ettikleri başarılarına sarılacaklar, eğitimlerine devam ederek başarılı bireyler olacaklar. Bizlerde onlarla gurur duyacağız. Sizden tek beklentimiz var. Oda başarılı olmanız. Sizler başarılı olunca biz o zaman görevimizi yapmış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Editör: Haber Merkezi