Selçuk Belediyesi İsabey Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri yıl boyunca yaptıkları el becerilerini aileleri için sergiledi. Gelişim belgelerini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın elinden alan minik öğrenciler, yıl sonu gösterilerini ise 17 Haziran 2016 Cuma günü saat 18:00’de Efes Tiyatro Salonunda gerçekleştirecek. İyi bir öğrenci olmanın temelinde okul öncesi eğitim olduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu anlamda her mahalleye bir kreş projesine devam edeceklerini,  Anaokuluna ve kreşe gitmeyen hiçbir çocuğun kalmaması için belediye olarak gereken her türlü çalışmayı yaparak çocukların geleceğini garanti altına almak istediklerini kaydetti.

YENİ KREŞİN MİNİKLERİNDEN HÜNERLİ ÇALIŞMALAR

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın “Her Mahalleye bir kreş” projelerinden ilki olan İsabey Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, yıl boyunca hazırladıkları el becerileri ve resimleri  ailelerinden tam not aldı. Birbirinden güzel çalışmaları Başkan Yardımcıları ile birlikte inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, öğrencileri tek tek tebrik etti.

Okul öncesi eğitimin çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Çoçuklarımızın geleceğe hazırlanması açısından anaokulların, kreşlerin önemini hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla çoçuklarımızın sağlıklı yetişmesi için başarılı olması için bu yaşlarda eğitimin önemini hepimizin iyi bilmesi gerekiyor. Gerçekten bu dönemlerde çoçuklarımıza verdiğimiz eğitimin ileri de kat ve kat yararlı olduğunu hep birikte göreceğiz” dedi.

KREŞE GİTMEYEN HİÇBİR ÇOÇUK KALMASIN İSTİYORUZ

“Her mahalleye bir kreş projesi” kapsamında ilk olarak İsabey mahallesinde başlayan sosyal sorumluk projesini kreş ve anaokulu olmayan mahallelerde de hayata geçirerek devam ettireceklerini kaydeden Başkan Bakıcı, “Anaokuluna, kreşe gitmeyen hiçbir çoçuk kalmasın istiyoruz.  Bu konuda Belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bizler çoçuklarımızın geleceğini garanti altına alınmasını istiyoruz. Bu hem ilçemizin, hem de ülkemizin demortatik yapısına çok önemli katkıda sağlayacaktır. İyi bir insan, iyi bir yurtdaş, iyi bir meslek sahibi olmanın yolu bu yaşlarda alınan eğitimden geçiyor” diye konuştu.

YIL SONU GÖSTERİLERİ 17 HAZİRAN’DA

Selçuk Belediyesi İsabey Kreş ve Gündüz Bakımevindeki minik öğrencilerin yıl boyunca yapılan çalışmaları tek tek incelediğini ve çok başarılı bulduğunu belirten Başkan Bakıcı, minik öğrencilere gelişim belgelerini taktim etti.

 Selçuk Belediyesi İsabey Kreş ve Gündüz Bakımevindeki minik öğrencilerin yıl sonu gösterileri ise 17 Haziran 2016 Cuma günü saat 18:00’de Efes Tiyatro Salonunda gerçekleştirecek.

Editör: Haber Merkezi