KONAK Belediyesi'nin destekleriyle İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için bir moral eğlencesi düzenlendi.

Uzun süre tedavi görmek zorunda oldukları için okula gidemeyecek durumdaki çocukların derslerinden geri kalmamaları için açılan okulda düzenlenen eğlencenin davetlileri arasında Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da vardı. Türkiye'nin farklı illerinden gelen hasta çocukların eğitim gördüğü okulu ziyaret eden Başkan Pekdaş, düzenlenen eğlence sayesinde keyifli bir gün geçiren çocukların mutluluğuna ortak oldu.

ŞARKILARLA EĞLENDİLER

Hastalıkları nedeniyle tedavi gören çocukların kendilerini daha iyi hissetmelerine ve morallerinin yükselmesine katkı koymak amacıyla düzenlenen etkinlikte doktor, hemşire öğretmen ve refakatçi anneler de yer alırken, Başkan Pekdaş miniklerle yakından ilgilendi. Bir anlamda yeni yılın da kutlandığı etkinlikte Şubadap Müzik Grubu söylediği birbirinden eğlenceli şarkılarla çocukları hem neşelendirdi hem de bilgilendirdi. Başkan Pekdaş da şarkılara çocuklarla birlikte eşlik etti.

ARMAĞANLAR PEKDAŞ'TAN

Keyifli ama bir o kadar da duygusal anların yaşandığı buluşmada Başkan Pekdaş, yeni yılın tüm çocuklara sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Pekdaş, “Bir an önce sağlığınıza kavuşun. Bizim size ihtiyacımız var, sizler bizim geleceğimizsiniz ve sizi çok seviyoruz" dedi. Miniklere yeni yıl armağanları veren Başkan Pekdaş, tedavilerini bitirir bitirmez kendisini belediyede ziyarete gelmeleri için davette de bulundu. Okul öğretmeni Nezih Yaşar Bor da keyifli bir gün geçirmelerini sağladığı için Başkan Pekdaş'a teşekkür ederek, çiçek sundu. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi