Koronavirüs pandemisi döneminde de yoğun çalışma temposuna ara vermeyen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Ramazan’ın başlaması ile birlikte her gün bir mahalleyi ziyaret ederek insanlarla sohbet ediyor, bir aileye konuk olarak iftarını onlarla açıyor.

Son olarak Telekler Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Aksoy, burada Telekli vatandaşlarla bir araya geldi, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Teleklilerle Koronavirüs sürecinde yapılanları paylaşan, belediye çalışmalarından söz eden Aksoy, ayrıca köylülerin sorunlarını dinledi, çözüm önerilerinde bulundu.

Telekler Mahallesi’ndeki sohbetten sonra Bozalan Mahallesi’ne geçen Başkan Aksoy, burada Bozalan Mahallesi Muhtarı Ahmet Akarsu’nun iftar sofrasına konuk oldu. Eşi Dilek Aksoy’un da katıldığı iftar yemeğinde aile bireyleri ile tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Aksoy, Akarsu Ailesi’ne misafirperverlikleri için teşekkür etti. Başkan Aksoy, “Ramazan ayı vesilesiyle sizlerle aynı sofrada olmak bizler için büyük mutluluk. Daha sağlıklı günlerde, eskisi gibi büyük iftar sofralarında hep birlikte olacağız inşallah” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi