İzmir’in Menderes ilçesinde iktidar yürüyüşünde birlikte hareket eden 6 siyasi partinin ilçe başkanları ve kadın kolları başkanları, CHP Menderes İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar programına Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, iktidar yürüyüşünde birlikte hareket eden, CHP, İyi Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ilçe başkanları, kadın kolları başkanları ve yönetimleri katıldı.

BAŞKAN KAYALAR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

İftar yemeği sonrası değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “İlçe kadın kollarımızın düzenlediği ve birlikte yol yürüdüğümüz 6 siyasi partinin ilçe başkanları ve kadın kolları başkanlarının katıldığı iftar yemeği birlik ve beraberlik konusunda önemli bir mesaj.” dedi.

Başkan Kayalar, iktidar yürüyüşünde yerelden genele koordineli bir şekilde çalışmanın olduğunu da belirterek, “İktidar yürüyüşümüzde, sayın genel başkanlarımızın genelde yürüttüğü birlik ve beraberlik içerisindeki başarılı çalışmalarını bizler de yerelde emin adımlarla uyguluyoruz. Bu kapsamda 6 siyasi partinin ilçe başkanlarıyla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ” diye konuştu.

CHP Menderes İlçe Kadın Kollarına düzenledikleri iftar yemeğinden dolayı teşekkür eden Başkan Kayalar, sözlerini şöyle noktaladı:

“Eşim Aslı Kayalar, iktidar yürüyüşünde birlikte yol yürüdüğümüz 6 siyasi partinin ilçe başkanları CHP İlçe Başkanımız Ahmet İşler, İyi Parti İlçe Başkanı Özdemir Makas, Deva Partisi İlçe Başkanı Gülhan Akyol, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Eyüp Akbaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Alkan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hüseyin Kızıltaş, partilerin kadın kolları başkanları ve yönetimleri ile birlikte CHP İlçe Kadın Kollarımızın düzenlediği iftar yemeğine katılım sağladık. Kadın Kolları Başkanımız Fatoş Pala’ya ve kadın kolları yönetimine nazik davetleri için teşekkür ederim. Allah tutulan oruçları ve edilen duaları kabul etsin…”

CHP Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Pala ise, iftar yemeğine gelen 5 siyasi partinin ilçe başkanına, kadın kolları başkanlarına ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi