Menderes Belediyesi tarafından 23 Şubat Pazar günü Çileme Mahallesinde 5.’si düzenlenecek Geleneksel Deve Güreşleri Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yörük kültürünün bir parçası olan festival ücretsiz olacak.
 

ALAN HAZIRLIYOR

Festival alanı fen işleri müdürlüğü, temizlik işleri müdürlüğü, zabıta müdürlüğü ve destek hizmetleri müdürlüğü ile park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından özel olarak hazırlanıyor. Otopark alanından, satış alanına, güreş alanından, izleme alanlarına kadar birçok noktada ekipler tarafından çalışmalar gerçekleştiriliyor.

GÜN BOYU  

Ege Bölgesi’nin dört bir yanından toplam 80 devenin yer alacağı etkinlik gün boyu sürecek. Yörük kültürüne dair çeşitli etkinliklerin de yer alacağı festival renkli görüntülere sahne olacak.

HERKES DAVETLİ 

Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ İlçemizde yörük kültürünü yaşatmak adına gerçekleştireceğimiz festivalimiz için hazırlıklarımızı gerçekleştiriyoruz. Ücretsiz etkinliğimizde vatandaşlarımızın keyifli bir gün yaşamaları için çalışmalarımıza başladık. 23 Şubat günü Çileme Mahallemize tüm halkımızı davet ediyoruz ” dedi.

Editör: Haber Merkezi