Menderes Belediyesi tarafından Eshot otobüslerinin de son durağı olan İzban Cumaovası İstasyonu’nda sıcak çorba ikramı başlatıldı. Uygulama ilk günden yoğun ilgi gördü. Kış mevsiminin etkisini iyice hissettirdiği bu günlerde Menderesli öğrenci ve vatandaşlar sabahın erken saatlerinde dağıtılan sıcak çorbayla ısındı.

HER GÜN İKRAM

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, uygulamanın ilk kez gerçekleştiğini belirterek, “Bu soğuk havalarda öğrenci kardeşlerimizin ve vatandaşlarımızın içini ısıtsın diye çorba ikramımızı başlattık. Bugüne kadar yapılmayan bir hizmeti daha ilçemize kazandırmış olduk. Kış ayları boyunca her gün sabah 6.30 itibariyle Eshot otobüslerimizin de son durağı olan İzban Cumaovası İstasyonu önünde kurduğumuz ikram aracımızda çorba ikramımızı gerçekleştireceğiz. Menderes’imizden farklı ilçelere giden vatandaşlarımızı sıcak çorbamızla yolcu ederken, farklı ilçelerden Menderes’imize gelen vatandaşlarımızı da sıcak çorbamızla karşılayacağız. Vatandaşlarımıza sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmaya devam edeceğiz” dedi.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Sıcak çorba ikramı vatandaşların da büyük beğenisini topladı. Öğrenciler sıcak çorba ikramının okul öncesi içlerini ısıttığı için vatandaşlar da sabahın erken saatlerinde gerçekleştiği için belediye başkanı Mustafa Kayalar’a teşekkür etti.
 

Editör: Haber Merkezi