Bayraklı Belediyesi Güreş Takımı Buca Afetler Spor Salonunda düzenlenen İzmir şampiyonasında aldığı sonuçlarla yüzleri güldürdü. Grekoromen güreş yarışmalarında mücadele eden Mustafa Öner (42 kg) ve Muhammet Emin Akın (53 kg) birinci, Bora Aydın (53 kg) ve Görkem Taşan (35 kg) ikinci, Tuğrul Emircan Yatağan (53 kg), Cemil Arda Baykal (35 kg) ve Eray Pala (35 kg) üçüncülük elde ederek madalya kazandı.

GELECEĞİN GÜREŞÇİLERİ YETİŞİYOR

“Ata” sporuna her zaman sahip çıkan Bayraklı Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda 7- 14 yaş arasındaki çocuklar için Güreş temel eğitimi kursu düzenliyor. Hafta için gerçekleştirilen kurslarla ilgili 0(232) 371 23 00 numaradan bilgi alabilirsiniz.

HEP DESTEK, TAM DESTEK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı’da 7’den 77’ye herkese spor yaptırdıklarını belirterek, “Farklı dallarda kurslar düzenliyoruz. Kursiyerlerimizden oluşan takımlarımız şampiyonlarda aldıkları dereceler bizi son derece mutlu ediyor. Göğsümüzü kabartıyorlar. Belediye olarak yeni spor tesislerini ilçemize kazandırıyoruz. Gelen başarılar, kurslara olan yoğun ilgi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Spora ve sporcuya olan desteğimiz sürecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi