Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü’nce ilçe sınırları içindeki 6 lisede 19 Mayıs öncesi gençlik şölenleri düzenleniyor. Öğrencilerin bayram sevincini erken yaşadığı gençlik şölenleri büyük ilgi görüyor.

SINAV STRESİNİ EĞLENEREK ATTILAR

Şimdiye kadar Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi, Ömer Zeybek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi’nde yapılan şölenler sayesinde öğrenciler ders sonrası doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Okul bahçelerinde kurulan sahnede 13.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan etkinliklerde liseli gençler doyasıya eğlendi. Yoğun sınav maratonunu geride bırakan liseliler DJ performans, dans gösterileri ve konserlerle bol bol stres attı. Müziğin ritmiyle keyifli anlar yaşayan öğrenciler için hediye çekilişleri de düzenlendi. Şanslı öğrencilere Konak Belediyesi tarafından bisikletin yanı sıra çeşitli hediyeler verildi. 

18 Mayıs’a kadar devam edecek gençlik şölenlerinin son durağı Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul bahçesine kurulan sahnede Kozmos adlı müzik grubu sevilen Rap şarkıları seslendirirken, Normal Müzik Grubu pop türündeki şarkılarla gençleri coşturdu. Gençlik şöleninde düzenlenen yarışmalar ve oyunlarla öğrenciler eğlencenin doruklarına çıktı. Etkinliğin bir diğer sürprizi de bisiklet çekilişi oldu. Konak Belediyesi Spor İşleri’nce Zehra Pehlivan ve Devrim Akgün adlı öğrencilere çekilişle bisiklet armağan edildi. Konak Belediyesi’nin gençlik şölenleri 17 Mayıs Çarşamba günü İzmir Anadolu Lisesi ile 18 Mayıs Perşembe günü Konak Anadolu Lisesi’nde düzenlenecek.

Editör: Haber Merkezi