Kırmızı - lacivertli ekibi kutlayan Başkan Atila, daha çok çocuk ve gencin, daha iyi koşullarda spor yapmaları için kulüplerle işbirliği içerisinde hareket ettiklerini söyledi.

İzmir'i Türkiye finallerinde temsil eden Bornova temsilcisi İzmirgücü Futbol Kulübü U14 takımı, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı ziyaret etti. Aydın'daki 1. kademe karşılaşmalarında 6 takımın yer aldığı grubu lider olarak tamamlayarak Türkiye'nin ilk 20 takımı arasına giren ekibin kaptanı Mahmut Şat, Kulüp Başkanı Mahmut Gözüaçık ile birlikte şampiyonluk kupasını Başkan Atila'ya verdi. Kırmızı - Lacivertli teknik ekip ise Başkan Atila'ya isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

İzmirgücü Spor Külübü Başkanı Mahmut Gözüaçık, yetiştiricilik hedefiyle yola çıktıklarını, bu nedenle de alt yaş gruplarına ağırlık verdiklerini ifade ederek, Başkan Atila'ya spor alanında yaptığı yatırımlar verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Kentteki sporcu potansiyeline dikket çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise bu bilinçle, kulüplerle işbirliği içerisinde hareket ettiklerini söyledi. Bornova Belediyesi olarak amaçlarının daha fazla çocuğa ve gence spor yaptırmak olduğunu ifade eden Atila, İzmirgücü Spor Külübü'nü elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Editör: Haber Merkezi