Farklı mahallelerde park, meydan, okul bahçesi gibi halkın bir araya geleceği alanlarda kurulacak perde sinemaseverleri ağırlayacak. Bir ay boyunca her Salı ve Perşembe akşamı senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı ‘Aile Arasında’ isimli komedi filmi izleyiciyle buluşacak.

İzmir’in sıcak yaz akşamları Konak Belediyesi’nce düzenlenen Yazlık Sinema Günleri etkinliği sayesinde daha keyifli geçecek. İlk olarak 17 Temmuz Salı gecesi Karataş Barbaroz Mahallesi’ndeki Adile Naşit Parkı içinde başlayacak etkinlik bir ay boyunca farklı mahallelerde devam edecek. İzleyiciyle park, meydan ya da okul bahçesinde buluşacak olan yazlık sinema keyfinde gösterimler ücretsiz olacak. Film gösterimleri hafta içi Salı ve Perşembe günleri saat 21.00’de başlayacak. Yaz gecelerinde sıcak havanın sıkıcılığını sinema keyfi ile atma fırsatı bulacak olan semt sakinleri açıkhavada bir arada film seyredecek.

BOL BOL KAHKAHA ATILACAK

Yazlık Sinema Günleri kapsamında senaryosunu Gülse Birsel yazdığı, Ozan Açıktan’ın yönettiği, komedi türündeki ‘Aile Arasında’ isimli film Konaklı sinemaseverlerin ilgisine sunulacak. Zengin bir oyuncu kadrosu olan ‘Aile Arasında’ isimli komedi filminde Engin Günaydın, Demet Evgar, Şevket Çoruh, Erdal Özyağcılar gibi birbirinden değerli oyuncuların yanı sıra filmin senaryosunu yazan Gülse Birsel de yer alıyor. Komedi öğelerinin bolca yer aldığı ‘Aile Arasında’ isimli filmin gösterileceği ‘Yazlık Sinema Günleri’ etkinliği 16 Ağustos Perşembe günü sona erecek. Etkinliğe sadece mahalle sakinleri değil, tüm İzmirliler davetli.

YAZLIK SİNEMA GÜNLERİ’NİN ADRESLERİ:

17 Temmuz 2018 Salı - Adile Naşit Parkı (Karataş - Barbaros Mah.)

19 Temmuz 2018 Perşembe - Beştepeler Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (2.Kadriye Mah.)

24 Temmuz 2018 Salı - Mustafa Öğütveren İlkokulu&Ortaokulu (Kahramanlar Mah.)

26 Temmuz 2018 Perşembe -  Vali Kazım Paşa İlkokulu (Faikpaşa Mah. - Basmane)

31 Temmuz 2018 Salı - Vasıf Çınar İlkokulu (Ferahlı Mah.)

2 Ağustos 2018 Perşembe - Barbaros Hayrettin İlkokulu (Boğaziçi Mah.)

7 Ağustos 2018 Salı - Gültepe Meydanı

9 Ağustos 2018 Perşembe - Denizatı Parkı (Güzelyalı Sahili / Göztepe)

14 Ağustos 2018 Salı - Necati Bey İlkokulu (Murat Reis Mah.)

16 Ağustos 2018 Perşembe - Alsancak Vapur İskelesi