Etkinliğe Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Konak Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Cengiz Teğiş ve öğretmenler tarafından karşılanan Sema Pekdaş, okulda eğitim gören zihinsel engelli öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. 

Şubadap Müzik Grubu'nun neşeli şarkılarıyla renk kattığı programda çalan müzikler ve söylenen şarkılar eşliğinde öğrenciler dans etti. Kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı oldukça duygulanan Başkan Sema Pekdaş, çocuklarla tek tek ilgilendi. 

Yaşadıkları tüm zorluklara rağmen yaşam sevinçlerini bir an olsun kaybetmeyen, yüzlerindeki gülümseme eksilmeyen engelli çocuklar için düzenlenen etkinlikte günün anısına armağanlar da verildi. Bu yıl sert geçen kışı da dikkate alan Konak Belediyesi, çocuklara mont armağan etti. 

Yaklaşan yeni yıl öncesi çocukları sevindirmek istediklerini belirten Başkan Sema Pekdaş, "Sizlere yeni yıl hediyesi vermek istedik. Hep böyle yüzünüz gülsün, mutlu olun. Sizin mutluluğunuz bizim için çok önemli" diye konuştu. 

Konak Belediyesi'nce armağan edilen montları alan engelli çocuklar, sevinçlerini Pekdaş'a sarılarak gösterdi. Engelli çocukların büyük bir sevinçle aldıkları montları giymelerine yardımcı olan Sema Pekdaş'a etkinlik sonunda çiçek takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi