Sezon başında ilçedeki 25 amatör kulübe yapılan malzeme yardımlarının ardından bu kez de 2'nci amatör kümede mücadele eden 12 futbol kulübünün tüm malzeme ihtiyaçları karşılandı.

Konak Belediyesi'nin Basmane'deki hizmet binasında gerçekleştirilen törene Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile Basmane Altınpark Spor, Çayırlıbahçe Spor, Kaya Spor, Ege Çağlayan Spor, Efeler Gücü, Yeni Gültepe Esnaf Spor, Gültepe Kültürspor, Hücumspor, Hüradalet Spor, Kahramanlar Spor, Mersinli Şimşek Spor ve Eşrefpaşa Spor'un başkan ve yöneticileri katıldı. Maddi sıkıntılar nedeniyle ayakta kalma mücadelesi veren amatör kulüplere eşofmandan krampona, antrenman malzemesinden futbol topuna kadar gerek duyulan tüm futbol malzemeleri Başkan Pekdaş tarafından kulüp yöneticilerine teslim edildi.

BAŞARI SÖZÜ ALDI
Törende konuşan Başkan Pekdaş, Türkiye'de birçok amatör spor kulübünün maddi yetersizliklerden ötürü zor şartlarda mücadele verdiğini belirterek, ilçede faaliyet gösteren amatör kulüplere bütçenin elverdiği ölçüde desteklerinin süreceğini söyledi. Başkan Pekdaş, kulüplerden başarı beklediklerini belirterek, “Bu malzemelerin çalışmalarınıza katkı sağlamasını diliyorum. İhtiyaçları karşılıklı dayanışmayla gidereceğiz. Konak Belediyesi olarak bugüne kadar amatör kulüplere destek olduk, bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Sizlerden de başarı bekliyoruz" diye konuştu.
Başkan Pekdaş'a maddi ve manevi destekleri için teşekkür eden Konak Amatör Spor Kulüpleri Derneği 2. Başkanı ve Yeni Gültepe Esnaf Spor Başkanı Yaşar Özalp, “Başkanımız Sema Pekdaş amatör kümede yer alan spor kulüplerine verdiği sözü tuttu ve desteğini esirgemedi. Kulüpler Birliği adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Konak Belediyesi eylül ayında ilçede faaliyet gösteren 25 amatör futbol kulübüne yine malzeme yardımında bulunmuştu.
 

Editör: Haber Merkezi