İZ GAZETE- Türk Kızılayı’nın 103. Genel Kurulu için Ankara’ya giden Konak Şube Başkanlığı yöneticileri Anıtkabir’i ziyaret etti. Ata’nın huzuruna çıkan yönetime Genel Kurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığı görevlileri eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan İzmir’deki genel kurulda yeni seçilen Konak yönetimi adına anıt şeref defterine imza atan Başkan Ömür Şanlı şunları yazdı: 

“Aziz Atam; Adını vererek onurlandırdığınız Türkiye Kızılay Derneği'nin Konak Şube Başkanlığı yönetim kurulu olarak manevi huzurunuzda olmanın onurunu taşıyoruz. Evrensel değerlere saygılı, hiç bir ayrım gözetmeden sadece insanlığa inancımızla; savaşta, barışta, her türlü afette insanlık onuruna yakışır yaşamlar sağlayabilmek adına tüm dünyada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizlere emanet ettiğin Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm dünyada umudun ve yardımseverliğin temsilcisi olarak anılması için daima çalışacağımıza bir kez daha huzurlarınızda söz veriyoruz. Sevgi ve saygılarımızla...”

Öte yandan Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı yaptığı açıklamada şube yönetiminin yeni dönemde 3 yıllık süreyle göreve geldiğini belirtirken çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Editör: Haber Merkezi