Başkan Kocaoğlu, “Hak yerini bulacaktır. Geçmişte de birçok belediyemize, bunların en büyüğü de Türkiye’de Büyükşehir Belediyesi’ne yapıldı. Bunlar geçecek. Doğrunun kalesi yıkılmaz. Doğru sallanır devrilmez” dedi. Başkan Karabağ ise, “Görüşü alınmak üzere şuanda içeride tutulan Gamze Eraslan arkadaşımızın son derece temiz bir arkadaşımız olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Aslanlar gibi çıkacaktır. Yolumuza devam edeceğiz. Kimse bizi durduramaz. Böyle şeylerle siyaset yapılmaz. Siyasetin mecrası bu değildir. Siyaseti mecrasında yapmazsanız bir gün döner bumerang gibi sizi vurur. Keser ve sap dönecektir” dedi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ilk olarak, Bayraklı Belediyesi Nisan ayı 2. Meclis toplantısına katıldı. Daha sonra Başkan Karabağ’la makamında sohbet etti. Ardından Başkan Kocaoğlu ve Başkan Karabağ, Osmangazi hizmet binası önünde toplanan kalabalığa seslendi. Burada CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri hazır bulundu. Başkan Kocaoğlu, “Başkan yardımcısı arkadaşımızın İfadesi alınmak üzere emniyete götürülmesi nedeniyle; başkanımızı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için buraya geldim. Başkanın nasıl çalıştığını, ne işler yaptığını, Bayraklı’yı kalkındırmak için, ilçenin problemlerini çözmek için, belediye hizmetlerini yerine getirmek için, nasıl cansiperane çalıştığını hepimiz biliyoruz. Bayraklılı hemşerilerimiz de biliyor. Dayanışma duygumu ifade etmek üzere, başkanımızı ziyaret ettim. Hak yerini bulacaktır. Geçmişte de birçok belediyemize, bunların en büyüğü de Türkiye’de Büyükşehir Belediyesi’ne yapıldı. Bunlar geçecek. Doğrunun kalesi yıkılmaz. Doğru sallanır, devrilmez. Yasalardan akıldan, bilimden insan haklarından, demokrasiden, adaletten, ayrılmadan görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Belediye başkanımız da Bayraklı’nın tüm mahallerinin hizmet getirmek için çalışıyor. Birlikte omuz omuza Bayraklı’ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Biz ilk günkü gibi namusumuzla, şerefimizle, aynı tevazu içerisinde bize verdiğiniz emanete sizler için kullanmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarmak üzere yola çıktık. Hizmet etmeye de devam edeceğiz. Gözaltında alınan arkadaşımızın bir an önce ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılacağına inanıyorum” dedi.

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ, KİMSE DURDURAMAZ!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, “Aziz Başkanımızın bu ziyaretini mutlulukla karşıladım. Kendisine teşekkür ediyorum. Büyükşehir’e yapılan operasyonda da omuz omuza olmuştuk. Yine aynı şekilde omuz omuzayız. Görüşü alınmak üzere şuanda emniyette olan Gamze Eraslan arkadaşımızın son derece temiz bir arkadaşımız olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Aslanlar gibi çıkacaktır. Yolumuza devam edeceğiz. Kimse bizi durduramaz. Böyle şeylerle siyaset yapılmaz. Siyasetin mecrası bu değildir. Siyaseti mecrasında yapmazsanız bir gün döner bumerang gibi sizi vurur. Keser ve sap dönecektir” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi