Buca Apartman Görevlileri Derneği’nin kuruluşundan bu yana her türlü desteği veren ve apartman görevlilerinin sosyal ve ekonomik hakları için dayanışma içinde olan Buca Belediyesi, emekçilerin çocuklarını da unutmadı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Çarşı içinde bulunan dernek binasında apartman görevlileri ile bir araya geldi. Sohbette apartman görevlilerin özlük hakları, genel ekonomik sıkıntılar, işsizlik ve sosyal olanakların artırılması gibi pek çok konu konuşuldu.  Dernek üyeleri, kendi sorunlarıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yakından ilgilenmesini memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi.

FIRSAT EŞİTLİĞİ İÇİN TABLET HEDİYESİ

Dernek Başkanı Hüseyin Karpuz ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı toplantıda Başkan Kılıç, apartman görevlilerinin çocuklarına tablet bilgisayar hediye etti. İnternet çağı ile birlikte her çocuğun eğitim olanaklarına ulaşmasını hedeflediklerini vurgulayan Başkan Kılıç, eğitimde fırsat eşitliğinin dijital olanaklardan geçmesinden dolayı da çocuklara bilgisayarları bizzat armağan etti.

Çocuklar, Buca Belediyesi tarafından başta Dijital Dersane olmak üzere pek çok uzaktan eğitim çalışmasına ulaşabilecek, yaz tatilini verimli aktivitelerle geçirme fırsatı bulacak.